Меню

Найкращі одноденні лінзи

18 листопада 2021 Читати 3 хв
mrlens.ua | Фото:Лучшие однодневные линзы

Більшість людей сьогодні мають проблеми з зором. Нинішній виток технологічного прогресу дозволяє без сорому забути про окуляри та використовувати сучасні способи корекції органів зорової системи – контактні лінзи. Переважна частина людей вважає вироби небезпечними, дорогими, що потребують особливого утримання та догляду.

На жаль, далеко не всі знають про позитивні та негативні моменти цієї продукції. У цій статті постараємося заповнити цю прогалину, запропонувавши ТОП одноденних лінз з детальним описом найбільш популярних виробів та кілька порад щодо правильного вибору продукції.

Серед величезної різноманітності оптичних пристроїв більшість споживачів віддають перевагу одноденним лінзам для очей. Вироби практично не викликають дискомфорту, у них зручно працювати за комп'ютером, займатися спортом та вести активний спосіб життя. Вони надягаються лише раз і викидаються. Це дозволяє не купувати додаткові розчини та контейнери для зберігання виробів. Нижче представлений ТОП-5 найкращих одноденних контактних лінз для носіння.

Alcon Dailies Total 1 - найкращі одноденні лінзи для чутливих очей

Багато людей страждають від синдрому сухого ока, що викликає значний дискомфорт при користуванні засобами контактної корекції зору. Удосконалені вироби від американської компанії Alcon Ciba Vision відрізняються високою киснепроникністю та ідеальною схожістю вологої складової з очною рогівкою. Alcon Dailies Total 1 — найкращі одноденні лінзи, які мають оптимальні якості.

Оптичні пристосування для чутливих очей виготовлені з використанням силікон-гідрогеля та делефілкону А (delefilcon А) та технології градієнта вологості LightStream, а це є своєрідною «подушкою безпеки», щоб підтримувати постійну вологість. Шляхом цього створюється рівномірна гладкість виробу. Використання Alcon Dailies Total 1 дають очам можливість «дихати» до 18 годин безперервного носіння.

Кращі одноденні контактні лінзи мають такі переваги:

  • можливість розвитку гіпоксії (кисневого голодування) рогівки зведена до нуля;
  • гарна корекція гіперметропії та міопії;
  • не викликають алергічних реакцій;
  • сприяють зволоженню очей;
  • не відчутні на очах.

Такі вироби рекомендуються більшістю офтальмологів. Хороша якість та комфортність використання завойовує все більшу популярність у споживачів. Завдяки ультрагладкій поверхні відсутня ймовірність виникнення навіть мікроскопічних ушкоджень рогівки.

Висока якість, гіпоалергенність і киснепроникність обумовлюють високу ціну даних контактних лінз.

1-Day Acuvue Oasys with HydraLuxe - революційний прорив оптичних виробів

Всесвітньо відомий американський виробник Johnson & Johnson представляє на ринку найкращі одноденні лінзи для чутливих очей із силікон-гідрогеля 1-Day Acuvue Oasys with HydraLuxe. Такі вироби дозволяють забути про відчуття сухості та втоми органів зору навіть при безперервному використанні електронних девайсів.

Подібна оптика має високу киснепроникність, зменшене тертя при морганні за рахунок властивостей натуральної сльози. Завдяки діаметру 14,3 мм гарантується оптимальна посадка та висока якість зору у людей з широкою зіницею навіть при освітленості середовища нижче звичайного.

Головними перевагами таких контактних лінз є:

  • корекція далекозорості та короткозорості;
  • чудові оптичні якості;
  • висока киснепроникність;
  • наявність надійних ультрафіолетових фільтрів;
  • наявність індикатора інверсії;
  • безбарвність виробів.

Така продукція дуже зручна для використання, оскільки відсутня необхідність промивання лінз у спеціальних розчинах та контейнерному зберіганні. Пристосування 1-Day Acuvue Oasys with HydraLuxe є абсолютно безпечними для людини.

Однак, як і будь-який виріб, дана модель може мати й недоліки, до яких відносять високу ціну та ймовірність прояву алергічної реакції у людей із чутливими очима.

Перш ніж купити найкращі одноденні лінзи, ви можете отримати кваліфіковану консультацію у спеціалістів інтернет-магазину Mr.Lens.

Контактні лінзи 1-Day Acuvue TruEye від Johnson & Johnson


Великою популярністю користуються разові контактні лінзи для чутливих очей 1-Day Acuvue TruEye. Вироби дозволяють уникнути почервоніння очного яблука після робочого дня. Вони не дарма займають одну з найвищих позицій у рейтингу найкращих одноденних лінз завдяки своїм позитивним характеристикам.

Серед основних позитивних моментів відзначаються:

  • хороша коснепроникність та утримання вологи;
  • невідчутність на очах протягом дня;
  • можливість носіння при міопії та гіперметропії;
  • природний вид органів зору.

Дані оптичні вироби розроблені в лабораторних умовах з використанням сучасних медичних технологій, що дозволяє людям з активним способом життя не перейматися станом здоров'я своїх очей у період носіння виробів.

Найкращі одноденні лінзи - відмінна можливість позбавитися надокучливих розчинів та контейнерів. З недоліків, які можуть відзначати споживачі, можливо ціна товару. В упаковці представлено 30 шт.

Cooper Vision MyDay – комфортність та практичність

Відомий виробник оптичних приладів Cooper Vision винайшов одноразові контактні лінзи MyDay, що дозволяють зберегти чудовий зір протягом усього дня. Вдома, на роботі чи прогулянці ви забудете, що таке втома органів зору, почервоніння та роздратування наприкінці робочого часу.

Серед позитивних характеристик використання одноденних Cooper Vision MyDay є:

  • висока киснепроникність;
  • комфортне носіння;
  • просте використання;
  • доступна ціна.

Перевагою таких виробів є те, що з ранку ви їх надягаєте, а ввечері знімаєте та викидаєте. Наступного дня потрібно дістати нову, гігієнічну пару. Завдяки спеціальному фільтру виробу надійно захищають очі від дії ультрафіолетових променів. Оптимально застосовувати їх для зору з діоптріями в діапазоні від -10 до +6.

ClearLux One Day Aspheric – щоденна турбота ваших очей

ClearLux One Day Aspheric – одні з перших контактних лінз, які представлені на українському ринку. Вироби виконані з силікон-гідрогеля та застосовуються разово. В основі створення даної продукції лежить особлива запатентована технологія AquaGen, завдяки якій очі протягом дня не відчувають сухості. До переваг ClearLux One Day Aspheric слід віднести:

  • низький коефіцієнт тертя;
  • високий показник пропускної спроможності кисню;
  • низький модуль пружності;
  • комфортне носіння;
  • стійкість до дегідратації;
  • асферичний дизайн;
  • збереження природного стану органів зору.

Практично кожен продукт має свої недоліки, і контактні лінзи не є винятком, оскільки кожна людина індивідуальна і відзначає конкретні моменти носіння під себе. До їх мінусів можна віднести відсутність УФ-захисту.

Основні рекомендації щодо правильного підбору лінз

Однозначно назвати найкращі одноденні лінзи неможливо – кожен виріб знайде свого господаря. Вибираючи вироби, необхідно насамперед визначитися з призначенням, а також проконсультуватися зі спеціалістом, який допоможе зробити правильний вибір.

Замовляючи продукцію для очей в інтернет-магазині Mr.Lens, кожен покупець отримує вигідні пропозиції у вигляді безкоштовної доставки при замовленні на певну суму, можливість стати учасником програми лояльності та регулярно отримувати знижки на товари.

Сподобалась стаття?
Читайте також
mrlens.ua | Фото:Як працюють фотохромні лінзи?
Як працюють фотохромні лінзи?
21 вересня 2022
mrlens.ua | Фото:Це страшне слово катаракта. Що це таке?
Це страшне слово катаракта. Що це таке?
21 вересня 2022
mrlens.ua | Фото:Що таке поляризаційні лінзи?
Що таке поляризаційні лінзи?
21 вересня 2022
mrlens.ua | Фото:Що таке лазерна корекція зору?
Що таке лазерна корекція зору?
21 вересня 2022
Ваш кошик

Ви ще не додали товари

Товарів по вашому запиту не знайдено.

Наші телефони

Починайте робити ввід..